Taipparikurssi 2018

Taipparikurssi 2018

ViestiKirjoittaja MikkoT » 06 Maalis 2018, 21:55

Koekausi lähestyy taas ja nyt kaikki taippareihin tähtäävät mukaan suositulle KHN:n taipparikurssille.
Kurssi vedetään 5-6 peräkkäisenä viikkona (vko 15-20) pääosin arki-iltaisin. Harjoituskerroilla käydään läpi taipumuskokeen eri tehtävät/osa-alueet ja tutustutaan riistaan (varis, lokki ja kani). Myös vene ja laukaukset tulevat tutuiksi. Kurssin lopuksi pidetään ns. möllitaipparit, missä jokainen koirakko pääsee siis kokemaan lähes aitoa koetunnelmaa.

Ennen maastokoulutuksia on kurssilaisille pakollinen Maarit Nikkasen vetämä aloitusluento ti 3.4., missä hän kertoo taipumuskokeen kulusta ja arvostelusta sekä vastailee kysymyksiin. Samalla kouluttajat esittäytyvät ja sopivat ryhmänsä kesken maastokoulutusten aikatauluista.

Koiran perushallinta oltava pääosin kunnossa, tärkeimpänä luoksetulo. Ennen varsinaisen kurssin alkua pidetään ilmoittautuneille koirakoille tasokatsastus (luoksetulo, paikallaolo, seuraaminen ja perusnouto), jonka läpäisseet pääsevät itse kurssille ja muille pyritään järjestämän mahdollisuuksien mukaan tukiopetusta. Katsastusten päivämäärät ovat ti 27.3 ja ke 28.3., näistä lisätietoja lähempänä.

Kurssin hinta on 50 eur/koirakko ja kurssi on tarkoitettu vain KHN:n jäsenille. Ilmoittautumiset ma 21.3. mennessä sähköpostilla mikko.airimo@gmail.com. Ilmoituksessa oltava: ohjaajan nimi, yhteystiedot (puhelin ja s-posti), koiran rotu ja ikä sekä virallinen että kutsumanimi. Kurssille mahtuneille/päässeille tulee sähköpostilla ilmoituksia ja samalla maksu- ym. ohjeet. Kurssille mahtuu 25 koirakkoa, jotka jaetaan kouluttajien keskenryhmiin.

Aloitusluennolle ovat tervetulleita myöskin ne, jotka eivät katsastusta läpäise ja kurssille pääse sekä muut halukkaat KHN:n jäsenet, hinta 5 eur/hlö. Vain luennolle osallistuvien ilmoittautumiset to 29.3. mennessä ja ilmoituksessa oltava osallistujan nimi ja yhteystiedot.

Tervetuloa!
MikkoT
 
Viestit: 55
Liittynyt: 03 Maalis 2014, 23:01

Paluu Harjoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron