Kirstulan talvi

Kirstulan talvi

ViestiKirjoittaja Tiina Kauppinen » 13 Marras 2012, 07:45

Kirstulan kenttä on pimeän aikaan käytössä taas vain keskiviikkoisin. Maanantain vuoro siirtyy Etsintäkoirille, jotta heilläkin on mahdollisuus treenata valaistulla alueella iltaisin. Eli Kirstulan yläkenttä KHN:n jäsenten käytössä keskiviikkoisin kello 16 eteenpäin.

Maarit lisäsi:
Jos kenttä on tyhjä, sinne voi mennä myös muulloin harjoittelemaan. Jos kenttävuorolaiset tulevat, on tietysti väistyttävä. Lauantait ovat vapaavuoroja, joten silloinkin kentällä on mahdollisuus treenata ja vielä valoisaan aikaan! Kenttää ylläpitää Hämeenlinnan koirakenttäyhdistys, johon KHNkin kuuluu. Tietoja kentästä löytyy http://koirakentta.suntuubi.com/?cat=1
Tiina Kauppinen
 
Viestit: 15
Liittynyt: 26 Elo 2011, 06:04

Re: Kirstulan talvi

ViestiKirjoittaja Maarit » 13 Marras 2012, 09:39

Uusille jäsenille tiedoksi ja vanhoille muistutukseksi: Kirstulan nurmikkoinen koirakenttä on Hämeenlinnassa (Kartasta osoitteella Kommilantie 130, Hämeenlinna. Navigaattorilla, osoite Huhtastentie, Hämeenlinna). Kenttä on valaistu!!!

Kenttä on erinomainen paikka tottelevaisuuskoulutukseen ja toimii myös nome-koulutuksessa. Käyttäkää jäsenet sitä hyväksenne. Kerrankin luvallinen alue treenata ja hyvät parkkipaikat.

Keskiviikkoisin Kirstulaan!
Maarit
 
Viestit: 233
Liittynyt: 21 Helmi 2010, 21:41


Paluu Yleistä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron