SNJn koulutuspäivät Riihimäellä 23-24.3

SNJn koulutuspäivät Riihimäellä 23-24.3

ViestiKirjoittaja Maarit » 27 Tammi 2013, 18:18

http://www.snj.fi/koulutuspaivat/

"Suomen Noutajakoirajärjestön koulutuspäivät pidetään Riihimäellä 23.-24.3.2013. Ohjelmaa on niin yhdistysaktiiveille kuin kotikoirastaan nauttiville, luvassa myös mielenkiintoisia vierasluennoitsijoita.

Taas maaliskuussa kokoontuu joukko noutajaharrastajia yhteen perinteikkäille SNJ:n koulutuspäiville Riihimäelle hotelli Scandiciin.

Lauantaina tarjolla on Hannes Lohen luento noutajien geenitesteistä sekä Pekka Punkarin valokuvauskoulutusta, jossa on aamupäivällä luento ja iltapäivällä kuvaamisharjoituksia ulkona. Rodunomasten kokeiden järjestämisestä ja koesihteerin tehtävistä kertoo Päivi Hietaharju. Alueyhdistysten jäsensihteereille SNJ tarjoaa uuteen jäsenrekisteriohjelmaan tutustumista ja mahdollisuuden vaikuttaa sen lopulliseen muotoon. Alueyhdistysten puheenjohtajat puolestaan kokoontuvat kehittämispalaveriin pohtimaan SNJ:n ja alueyhdistysten tulevaisuutta.

Kaiken tuon opiskelun ja kehittämisten jälkeen on totta kai saunat varattu meille, jotta jokainen pääsee rentoutumaan ennen illallista. Päivän lopuksi SNJ tarjoaa kaikille koulutuspäivillä oleville jäsenilleen illallisen hotellin ravintolassa, joka on tunnettu maukkaasta ruoastaan.

Sunnuntaina luvassa on varmasti mielenkiintoinen ja viihdyttävä luento, kun näyttelijä Tuija Piepponen tuo meille iloa arkeen kertomalla, miten toimitaan erillaisten ihmisten kanssa."
Maarit
 
Viestit: 233
Liittynyt: 21 Helmi 2010, 21:41

Paluu Yleistä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron