Keväinen tervehdys PJ:ltä

Keväinen tervehdys PJ:ltä

ViestiKirjoittaja VeeraJ » 30 Maalis 2015, 18:45

Tervehdys,

Alkuvuosi on mennyt hujauksessa ja kohta eletään jo huhtikuuta. Kuten jo varmaankin suurin osa jäsenistöstä tietää - minun elämääni tuli tammikuussa suuri, mutta sitäkin rakkaampi muutos. Meidän pieni poika lapsi, Eemiliksi ristitty pikkuinen tulee varmasti kesän aikana tutuksi. (Heti pienestä pitäen menossa mukana! :) ) Yritän pikku hiljaa paneutua "äippäloman" jälkeen näihin yhdistysasioihin, mutta antakaa anteeksi, jos jotakin unohtuu. Minua saa ja pitää muistuttaa jos jotakin unohtuu! Kiireellisissä asioissa parhaiten mut saa kiinni puhelimella tai facebookin kautta.

Koekausi tekee pikkuhiljaa tuloaan. Ihanaa! Taipparikurssin alkaa piakkoin ja uutta lajia Rallytokoakin ollaan jo treenailtu. Kaikenlaisia treenejä ja koulutuksia on tässä kevään ja kesän aikana luvassa. KHN:n tämän vuoden ensimmäiset nomekokeet ovat Hauholla 9.-10.5.. Lauantaina avoinluokka ja sunnuntaina alokas. Innokkaita talkoolaisia otetaan vastaan. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä. Vapaaehtoiset voivat ilmoittautua puheenjohtaja@khn.fi Osa onkin jo ilmoittautunut Tanjalle, eikä teidän tarvitse ilmoittautua uudelleen. (Kiitos siitä!)
Toukokuussa nomekokeen lisäksi luvassa WT-koe, jonka yhteydessä järjestetään myös yhdistyksen epävirallinen WT-mestaruus. Säännöt ovat vielä hieman keskeneräiset, mutta ne julkaistaan heti, kun hallitus saa ne kasaan.
Kesäkuussa on taipumuskoe Iittalassa ja TOKOkoe Kirstulassa.
Heinäkuussa on luvassa Etelä-Hämeen kennelpiirin piirinmestaruus NOMEkoe.
Elokuussa on toinen taipumuskoe ja syyskuuhun ollaan anottu ainakin vielä nomekoe. Katsotaan saadaanko vielä yksi metsästyskoe järkkäiltyä loppu syksyyn.. Lisäksi TOKOtoimikuntakin päätti tarttua härkää sarvista ja anoa uusilla säännöillä TOKOkokeen 15.11.2015.

Kirstulan kentän kesän ohjelma on vielä hieman auki, mutta todennäköisesti siellä tullaan viikottain olemaan jotakin koulutuksia. Koulutusideoita ja innokkaita kouluttajia voi ehdotella.
Kirstulan kentän siivoustalkoot ovat [b]13.4. klo 18:00[b/] ja sinne ovat tervetulleita kaikki. Mukaan muovipussi ja hanskat ;) Me keitetään Tiinan kanssa kahvit ja tuodaan pullat mukana. Siivouksen jälkeen voidaan treenailla kimpassa.

Mukavaa kevään alkua kaikille ja toivottavasti näemme yhdistyksen tapahtumissa!

terveisin, Veera
VeeraJ
 
Viestit: 21
Liittynyt: 08 Helmi 2012, 17:16

Re: Keväinen tervehdys PJ:ltä

ViestiKirjoittaja VeeraJ » 30 Maalis 2015, 20:15

Ja koska olen hieman hajamielinen - onhan meillä mejäkokeitakin. Heti toukokuussa Tammelassa ja heinäkuussakin kaksi, joista toinen on Tammelassa ja toinen Hämeenlinnassa.
VeeraJ
 
Viestit: 21
Liittynyt: 08 Helmi 2012, 17:16


Paluu Yleistä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron